Voor elk wat wils: van boeken tot beauty              Gratis cadeau bij je bestelling              Shop online of kom bij ons langs

Wat doen wij?

Coöperatie Eva brengt vrouwen met een passie voor ondernemen dichter tot de arbeidsmarkt. Deze inspirerende vrouwen worden met kennis en verantwoordelijkheid voorbereid op het zelfstandig ondernemerschap. Zij kunnen bij Eva ondernemen met behoud van uitkering. Geld dat zij verdienen investeren zij in een opleiding of in hun onderneming. Eva ondersteunt de vrouwen met de administratie, marketing en de huisvesting van hun onderneming. En Eva stimuleert hen om samen te werken, gebruik te maken van elkaars talenten en samen nieuwe concepten te ontwikkelen. Dat doen de vrouwen met hart en ziel.

Zo is er een beautysalon van Concella en nu ook een Spaans ontmoetingscentrum in de Keizerstraat met Carmen, speciaal voor de moeders. Er zijn activiteiten voor de kids, waaronder Kindertheater met Laura, tekenenen en knutselen met Nurmira en de andere dames, armbanden maken met Esther en Marcia en nog veel meer zoals healing van Varuna. Kortom kom een keer langs en volg onze facebookpagina.

“We werken met en voor vrouwen. We werken samen. We zijn kleurrijk, getalenteerd en ondernemend. We zijn allemaal anders: allerlei leeftijden en achtergronden, met onze roots in o.a. Congo, de Dominicaanse Republiek, Nederland, Sierra Leone, Soedan en Suriname.”

Coöperatie Eva U.A. is in 2018 opgericht door Esther Langen en Laura Jongejan.