Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Esther

Esther is oprichter en coördinator van Coöperatie Eva.

Ze is een kralenwinkel 'Crea Monde' begonnen bij Pander en geeft sieradenworkshops.

Maak kennis

Hallo, ik ben Esther

Wat is je droombaan?

Mijn droom is echt iets te kunnen betekenen voor anderen in een kwetsbare situatie en daar ook mijn baan van te maken. Ik wil graag iets doen voor mensen die het moeilijk hebben, dat kan dichtbij zijn of ver weg. Hiervoor heb ik veel fondsenwerving voor ontwikkelingssamenwerking gedaan en een gehandicaptencentrum opgezet in Senegal. Ik heb sociologie en filosofie gestudeerd in Groningen. Nu ben ik de autobiografie van Barack Obama aan het lezen. Bijzonder om te zien dat hij ook iets wilde doen voor een betere wereld. Toen hij nog geen flauw idee had van dat hij later president van de VS zou worden, ging hij projecten in de wijk opzetten in Chicago, om mensen aan de onderkant vooruit te helpen. 

Hoe is het begonnen met Eva?

Ik wilde meer dan aanvragen schrijven voor projecten van anderen, namelijk ook zelf projecten organiseren. Ik had al een groepje vrouwen uit de buurt verzameld waarmee ik creatieve kinderactiviteiten in speeltuinen ging organiseren. Ook kwamen we met een groepje vrouwen wekelijks in een buurthuis bij elkaar om sieraden te maken. De deelnemende vrouwen hadden veel meegemaakt. Onder het sieraden maken vertelden we elkaar erover. Dat was mooi, maar alleen ontmoeting en creatief bezig zijn vond ik niet genoeg. Zo is het idee van een vrouwencoöperatie ontstaan, zodat vrouwen onder de paraplu van de coöperatie hun eigen onderneming kunnen starten en (gedeeltelijk) economisch zelfstandig kunnen worden. 

Wat doet Eva voor je?

Ik vind het fijn om met een groep vrouwen te zijn, in plaats van alleen achter de computer te werken. Het is leuk om te zien hoe gemotiveerd iedereen is. We kunnen samen veel bereiken. 

Lekker Nassuh

Esther houdt zich elke woensdag bezig met de versmarkt van Lekker Nassuh.

Forever producten

Al bijna 40 jaar produceert Forever producten op basis van de zuivere gel uit het blad van de Aloë Vera. Inmiddels zijn er ruim 160 producten op basis van Aloë Vera ontwikkeld en wereldwijd verkrijgbaar. Start vandaag nog met de producten van Forever en geniet van meer energie, betere gezondheid en een nieuwe life style! En als je gemerkt hebt hoe fijn de producten zijn dan kun je ze ook aan anderen aanbevelen en zelf nieuwe teamleden werven. Dat kan je mooie (bij)verdiensten opleveren. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Waarom Eva 4-ever

Eva 4-ever verwijst naar de film “Lilja 4-ever”. De zestienjaar oude Lilja woont in een troosteloze buitenwijk in een Estse stad. Er is een scene in de film dat ze op een bankje zit en “Lilja 4-ever“ in het bankje kerft. Ze wordt gepest door straatjongens die kiezelstenen naar haar gooien. Haar vriendje Volodja zegt: “Kom nou Lilja”, maar Lilja zegt: “Nee, ik wil dit eerst afmaken”. Dat beeld vind ik mooi. Lilja trekt zich niets aan van negatief gedrag van anderen. Zij geeft niet op, zij maakt af waar zij mee bezig was. Lilja / Eva voor altijd.

Maak een afspraak

Esther is op donderdag en vrijdag van 10.00 - 15.30 uur aanwezig in Pander in de kralenwinkel.

Workshops:

Tijdens openingstijden op donderdag en vrijdag en woensdag van 10.00 - 12.00 uur en zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur.
Om een afspraak te maken, kun je bellen met Esther:

06-13276904

Esther Langen

estherlangen@hotmail.com

Contact

Wil je ook ondernemen onder de vleugels van Coöperatie Eva, vraag dan hier naar de mogelijkheden.

Contact

 

Tessy

8 maanden geleden | Update: 4 maanden geleden

Derde wereld artikelen

Lees verder

Ikhlas

8 maanden geleden

Boeken over Afrikaanse kracht

Lees verder

Varuna

8 maanden geleden

Healing

Lees verder

Laura

4 maanden geleden

Kindertheater. Laura is ook samen met Esther coördinator en oprichter

Lees verder

Roelie

1 jaar geleden | Update: 10 maanden geleden

Kunst & creatieve therapie

Lees verder

Marcia

1 jaar geleden | Update: 10 maanden geleden

Sieraden met een verhaal

Lees verder

Ines

1 jaar geleden | Update: 10 maanden geleden

(Bruids)visagie

Lees verder

Anita

1 jaar geleden | Update: 10 maanden geleden

Hair & beauty Palace

Lees verder

Melissa

1 jaar geleden | Update: 10 maanden geleden

Unieke (relatie)geschenken

Lees verder

Iris

10 maanden geleden

Healing & coaching

Lees verder

Aniet

10 maanden geleden | Update: 9 maanden geleden

Beauty salon

Lees verder

Esther

8 maanden geleden

Oprichter en coördinator. Sieraden (winkel en workshops), Lekker Nassuh en Eva 4-ever (aloë vera producten)

Lees verder

Copyright © 2019 Coöperatie Eva
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren